Open Water Tournament logó Open Water Tournament logó
Főoldal Termékek Események Rólunk Kapcsolat
Logo GE
phone
+36 23 880 858
Vivid T8
A Vivid T8 ultrahangkészülék egy nagy teljesítményű, digitális ultrahangos képalkotó rendszer, teljes körű adatkezelési szolgáltatásokkal. Ez a diagnosztikai készülék kardiovaszkuláris és többfunkciós alkalmazásokra készült, mindemellett alkalmas felnőtt és gyermek 2D-s kardiológiai vizsgálatokra, magzati/szülészeti, perifériális érvizsgálatokra, hasi, transzkraniális vizsgálatokra, kis szervek, ízületek vizsgálatára és transesophagealis alkalmazásra. A készülék teljesen digitális felépítése lehetővé teszi valamennyi letapogatási mód és vizsgálófejtípus optimális használatát a működési frekvenciák teljes spektrumán.
Élénk szív. Közös szolgáltatások. Kiváló teljesítmény.
A rendszer architektúrája:
Felgyorsított térfogati ultrahangarchitektúra
Egyszerűen használható funkciók teszik a Vivid T8-at az egyik leghatékonyabb kardiovaszkuláris készülékké – beleértve ebbe a leegyszerűsített érintőképernyőt, a Stress Echót, az Auto EF és a Vizsgálati Asszisztens programot.
A True Scan Raw Data a GE innovatív technológiája, amely az archivált képek széleskörű feldolgozását teszi lehetővé az eredeti vizsgálatnál használt paraméterállítások és kvantifikációs eszközök nagy részének használatát lehetővé téve.
A rendszer a következő képalkotási módokat támogatja:
2D (B) mód
Színkódolt Doppler
Power Doppler (angio)
M mód, színkódolt M mód
PQ (pulzatilis hullámú) és CW (folyamatos hullámú) Doppler spektrum
TV (Tissue velocity, szövetmozgási sebesség) képalkotás
Szöveti feszülés (Strain imaging)
Kontrasztos képalkotás
Katalógusok
catalogue dl

Vivid T8.pdf