Open Water Tournament logó Open Water Tournament logó
Főoldal Termékek Események Rólunk Kapcsolat
Logo GE
phone
+36 23 880 858
Vivid S70N
A Vivid™ S70 megtestesíti a Vivid termékeknél jól ismert széleskörű felhasználhatóságot és teljesítményt, hozzáadván egy új és innovatív szoftveralapú képfeldolgozó rendszert, a cSound-ot. A Vivid S70 a GE érrendszeri ultrahangjainak magas szintű készüléke. A cSound felépítése kedvező a Vivid S70 minden vizsgálófeje és alkalmazása tekintetében. A Vivid S70 a következő klinikai alkalmazásokat támogatja: felnőtt szív (2D és 4D transzözofageális), koronária, gyermekgyógyászat, magzati szív, szülészet-nőgyógyászat, hasi, lágyrész, pajzsmirigy, felnőtt és újszülött agy, perifériás érrendszer, mozgásszervi, idegek és urológia.
Betegellátás. Emelkedett. Mesterséges intelligencia.
A rendszer architektúrája:
A True Scan Raw Data a GE innovatív technológiája, amely az archivált képek széleskörű feldolgozását teszi lehetővé az eredeti vizsgálatnál használt paraméterállítások és kvantifikációs eszközök nagy részének használatát lehetővé téve.
A kiváló képminőség a Vivid S70-en az ultrafelbontású képtisztító szűrés által jön létre, az összetett képalkotás megemelése (a 2D-s képalkotásnál szélesebb sávú) a 6VT vizsgálófejjel, a HD képalkotás (nagyfelbontású képalkotás, penetráció és képegyezősség) és virtuális apex (nagyobb láthatóság) az FPA vizsgálófejekkel történik.
A rendszer a következő képalkotási módokat támogatja:
Vizsgálófej technológia: Az XDclear™ vizsgálófej-széria a hanghullám nagy sávszélességgel és hatékonysággal történő eredményes átvitelére van tervezve. Az XDclear vizsgálófej-technológia lenyűgözően mély penetrációt és magas érzékenységet biztosít, miközben megtartja a magas szintű és szélessávú képalkotást. Az XDclear vizsgálófejek alaptechnológiája a Single Crystal, az Acoustic Amplifier és a Cool Stack technológia kombinációja.
Az egyszerűen használható funkciók teszik a Vivid S70-et az egyik leghatékonyabb 2D és 4D szív és érrendszeri ultrahangkészülékévé. Az érintőképernyős és hagyományos (tapintható) vezérlés intuitív kezelést biztosít, segítve az üzemeltetőt a vizsgálat alatt a betegre való figyelésben és az ultrahangképre történő koncentrálásban egyaránt. Az érintőképernyős vezérlés is tartalmaz alfanumerikus billentyűzetet, vagy akár opcionálisan alfanumerikus típusú billentyűzet is megvásárolható. A 2D képalkotásban a cSound technológia segít, amely optimalizált kiváló képminőséget biztosít olyan automata eszközök manipulálásával, mint a 2D Auto EF, az AFI mérési csomag és a Vizsgálati Asszisztens program. A 4D képalkotást is egyszerű használat jellemzi, több GEHC fejlesztéssel (beleértve ebbe az egy szívütéses 4D felvételt, a 4D nézeteket, a továbbfejlesztett 4D felhasználói eszközkészletet, a 4D munkafolyamatokat, a továbbfejlesztett 4D kvantifikációs csomagot és a 4D automatikus balkamrai kvantifikációt).
Az ergonómia rendkívül könnyen mozgatható, a felhasználók által kedvelt kialakítást jelent, elektronikusan állítható magasságú kezelőfelülettel és külön alfanumerikus billentyűzettel, rugalmas monitorkarral, valamint nagyon könnyű vizsgálófejekkel, melyek az egyik legergonomikusabb kardiovaszkuláris készülékké teszik a Vivid S70-et.
Hordozhatóság: A Vivid S70 kompakt méretű és igen könnyű, lehajtható monitorral rendelkező ultrahanggép, mely tulajdonságok elősegítik a készülék egyszerű mozgathatóságát és a beteg helyben történő vizsgálatát. Az elem használata olyan hordozhatóságot biztosít, amely azonnal használhatóvá teszi a készüléket, másodpercekkel az áramhoz való csatlakozás után.
Katalógusok
catalogue dl

Vivid S70N.pdf