GE HEALTCARE /

VIVID IQ

VIVID IQ

Hordozható. Erős. Érinthető.

A rendszer architektúra

A GE exkluzív, szabadalmaztatott nyalábformáló technológiája biztosítja e többcélú ultrahangkészülék teljesítőképességét. A koherens és harmonikus képfeldolgozás egyidejű használata által a készülék számításokat, egyszerű képalkotást, rugalmas munkafolyamatot és termékbővíthetőséget tesz lehetővé.

A Vivid iq az alábbi területeken jeleskedik:

  • Kivételes képminőség a Vivid iq készüléken az ultrafelbontású képtisztító szűrés és az FPA vizsgálófejeknél a virtuális apex (nagyobb láthatóság) által jön létre.
  • Kódolt harmónikusok – kiváló képminőséget biztosít még nehezen vizsgálható betegek esetén is.
  • A teljesen érintőképernyős vezérlés és a hagyományos felhasználói vezérlőpult intuitív vezérlést biztosít, így segítve, hogy a vizsgálat során a kezelő mindvégig a betegre tudjon koncentrálni.
  • Az érintőképernyő rendkívül barátságos kezelői felületet biztosít, amely egy egyszerűen használható, újgenerációs eszközzé teszi a Vivid iq-t.
  • Az innovatív műszerkocsi elegendő lábhelyet biztosít álló és ülő pozícióhoz egyaránt. A konzol lezárása és mozgatása nagyon egyszerű. Továbbá, az új fel-le mechanizmusnak köszönhetően folyamatosan állítható a magasság is.
  • Ezenkívül a Vivid iq a már bizonyított Raw data formátumú technológiát alkalmazza, ami olyan haladó képalkotást enged meg a már elmentett képeken, ugyanazon vezérlők és fejlett kvantitatív eszközök használatával, mint az eredeti vizsgálatnál.