Open Water Tournament logó Open Water Tournament logó
Főoldal Termékek Események Rólunk Kapcsolat
Logo GE
phone
+36 23 880 858
Vivid iq
A Vivid iq kombinálja a Vivid termékcsalád már bizonyított nagy teljesítményét és az új, innovatív, hordozható laptop készüléket. A Vivid iq egy átfogó digitális színes Doppler ultrahangkészülék. A készüléket kardiológiai és osztott képalkotási eljárásokra tervezték, az alábbi klinikai alkalmazásokat támogatva: kardiológiai, transzözofageális, intrakardiális, intraoperatív, perifériás vaszkuláris, felnőtt neurológiai, újszülött neurológiai, konvencionális és felszíni ízületi, transzkraniális és transzvaginális.
Hordozható. Erős. Érinthető.
A rendszer architektúra
A GE exkluzív, szabadalmaztatott nyalábformáló technológiája biztosítja e többcélú ultrahangkészülék teljesítőképességét. A koherens és harmonikus képfeldolgozás egyidejű használata által a készülék számításokat, egyszerű képalkotást, rugalmas munkafolyamatot és termékbővíthetőséget tesz lehetővé.
A Vivid iq az alábbi területeken jeleskedik:
Kivételes képminőség a Vivid iq készüléken az ultrafelbontású képtisztító szűrés és az FPA vizsgálófejeknél a virtuális apex (nagyobb láthatóság) által jön létre.
Kódolt harmónikusok – kiváló képminőséget biztosít még nehezen vizsgálható betegek esetén is.
A teljesen érintőképernyős vezérlés és a hagyományos felhasználói vezérlőpult intuitív vezérlést biztosít, így segítve, hogy a vizsgálat során a kezelő mindvégig a betegre tudjon koncentrálni.
Az érintőképernyő rendkívül barátságos kezelői felületet biztosít, amely egy egyszerűen használható, újgenerációs eszközzé teszi a Vivid iq-t.
Az innovatív műszerkocsi elegendő lábhelyet biztosít álló és ülő pozícióhoz egyaránt. A konzol lezárása és mozgatása nagyon egyszerű. Továbbá, az új fel-le mechanizmusnak köszönhetően folyamatosan állítható a magasság is.
Ezenkívül a Vivid iq a már bizonyított Raw data formátumú technológiát alkalmazza, ami olyan haladó képalkotást enged meg a már elmentett képeken, ugyanazon vezérlők és fejlett kvantitatív eszközök használatával, mint az eredeti vizsgálatnál.
Katalógusok
catalogue dl

Vivid iq.pdf