Open Water Tournament logó Open Water Tournament logó
Főoldal Termékek Események Rólunk Kapcsolat
Logo GE
phone
+36 23 880 858
Vivid E90
A Vivid E90 prémium 2D kardiovaszkuláris ultrahang készüléket úgy tervezték, hogy segítsen felülemelkedni napjaink néhány összetett egészségügyi kihívásán, többek között a nem-diagnosztikai vizsgálatok számának csökkentésével. A Vivid termékcsalád bizonyított teljesítményét a cSound TM erős, szoftveralapú beamformer képrekonstrukciós technológiájával kombinálva a Vivid E90 az ultrahangos eljárást egy új szintre emeli – potenciálisan csökkentve a nem-diagnosztikai eljárások számát és a betegellátás költségeit. A rendszer – a hagyományos szkennerekhez képest – több információt gyűjt be, így téve lehetővé a valódi konfokális képalkotást (True Confocal Imaging) és az adaptív kontrasztkiemelést (Adaptive Contrast Enhancement) robusztus képminőség esetén – számos értékes kvantifikációs eszköz és a munkafolyamat fejlesztése mellett.
A Vivid E90 CSounddal számos módon növeli a betegellátás színvonalát:
Kivételes képalkotás lenyűgöző behatolással és/vagy magas fokú szenzibilitással, miközben megtartja a nagy térbeli felbontást 2D, color Flow és Doppler üzemmódokban
’Near filed’ képminőség
Oldalfal meghatározása
Kép egyenletessége
Behatolás
Ergonómia: Egy ismerős, mégis modern és hatékony csomag
22 “nagy felbontású OLED monitor
12 “LCD érintőképernyő
Állítható lebegő billentyűzet
Kényelmes adatkezelés
Egyszerű mozgathatóság
Alacsony fogyasztás hatékony és alacsony zajszinthűtéssel
Smart Stress: minden szinten különböző automatikus képfelvételi paraméter-beállítások (az előző szinten történt ugyanazon projekciónak megfelelően)
Katalógusok
catalogue dl

Vivid E90.pdf