RANDOX /

VITALYTIC

VITALYTIC

Molekuláris Point of care labor diagnosztikai készülék.

A Vivalytic innovációja a molekuláris diagnosztikai piacon egy olyan együttműködés eredménye, amely magában foglalja a Bosch német technológiai óriást és a Randox Laboratories globális vállalatot.

A Vivalytic készülékkel a laboratóriumban való tesztelés módszertana egy forradalmian új, teljesen automatizált platformon zajlik. A legmodernebb technológia lehetővé teszi, hogy egy kazettán belül zajlik le a nukleinsav extrakció, a PCR amplifikáció, és a detektálás is, a készülék kontaminálódása nélkül. A készülék használatához további perifériára már nincs szükség, például laptopra, billentyűzetre, vonalkód szkennerre vagy töltőállomásra, így a Vivalytic egy egyedülállóan helytakarékos és higiénikus megoldás a molekuláris diagnosztikai vizsgálatokhoz.

Vivasuite hálózat

A gép hálózatra történő kapcsolódásával, az úgynevezett Vivasuite-tal további előnyök járnak. Könnyen kombinálható más eszközökkel, így párhuzamosan több mérés is indítható. Használatával a rendszergazdák átfogó képet kapnak a készülék működéséről és a szoftverfrissítés is automatikusan zajlik. A rendszer a Bosch IoT Cloudon fut és a legmagasabb szintű szabványokat alkalmazza az informatikai biztonság és az adatvédelem terén.