Open Water Tournament logó Open Water Tournament logó
Főoldal Termékek Események Rólunk Kapcsolat
Logo GE
phone
+36 23 880 858
Logiq F8
A Logiq F8 kivételes képminősége jelentős mértékben hozzásegíti a felhasználót a diagnózisalkotáshoz. A kép tisztasága lehetővé teszi a rendellenességek vagy a kisebb megbetegedések kimutatását. A továbbfejlesztett képkontraszt által könnyen megkülönböztethetőek a különböző szövettípusok. Az a képesség, hogy a kép egyszerre mutatja a felszíni és a mély anatómiai struktúrákat, stabilabbá teszi a képet. A Logiq F8 egy megfizethető, ugyanakkor fejlett, nagy teljesítményű ultrahang diagnosztikai készülék, amely magában rejti a GE készülékek adottságait. A fejlett eszközök és intuitív protokollok révén az adatgyűjtés egyszerű, ugyanakkor az általános képminőség javított.
Megosztott szolgáltatások támogatása
A Logiq F8 megosztott szolgáltatás képességének köszönhetően a különböző betegellátási területek dolgozók egyetlen intuitív gépen képesek ábrázolni a különböző korú betegek, valamint a különböző klinikai területről származó, különböző méretű objektumokat. Használja a továbbfejlesztett alkalmazásokat és a vizsgálófejek széles választékát az alábbi területeken:
Has
Szülészet és nőgyógyászat
Kis szervek (small parts)
Ízületi
Vaszkuláris és perifériás vaszkuláris
Urológia
Gyermekgyógyászat
Transzkraniális
Kardiológia
A készülék fejlett klinikai képességekkel rendelkezik, melyek kibővítik az alkalmazási lehetőségeket a gyakorlatban, úgymint: elasztográfia, automatikus IMT, 3D/4D, szöveti sebesség megjelenítés (TVI) és B-képdöntés. Egy rendszerben több különböző szakterület igényei elégülnek ki.
Fókuszban a képminőség
Fázis inverziós harmonikus képalkotás
CrossXBeam
Szemcsésségcsökkentő képalkotás
Katalógusok
catalogue dl

Logiq F8.pdf