Open Water Tournament logó Open Water Tournament logó
Főoldal Termékek Események Rólunk Kapcsolat
Logo GE
phone
+36 23 880 858
Logiq E9
A Logiq E9 a vezető ultrahang készülékünk, amely hasi, vaszkuláris, szülészeti, nőgyógyászati, kardiológiai, újszülött, gyermekgyógyászati, urológiai, kis- és felületi szervi, transzkraniális és egyéb vizsgálatokra lett tervezve.
A készülék jellemzői:
MR, CT fúziós képalkotás
Akusztikus erősítőréteg
Tüske nélküli – pinless – csatlakozók a környezeti zaj csökkentésére
Agilis technológia a szövetfüggő UH sebesség korrekciójára
Valósághű képalkotás
A Logiq E9 az alábbi területeteken nyújt kiemelkedő teljesítményt:
Kivételesen kiváló képminőséget ér le a CrossXBeam, az SRI-HD, a kódolt képalkotási technikák és a fejlett E-szériás vizsgálófejek által.
Raw data (nyers ultrahang adat) – a GE innovatív technológiáját, amely az eredeti vizsgálat alatt használt beállítási lehetőségekkel megegyező módon teszi lehetővé a tárolt képek virtuális újrafelvételét.
A hatékonysági funkciók – a Vizsgálati Asszisztenst és az Automatikus Optimalizálást beleértve – lehetővé teszi a Logiq E9 felhasználóknak, hogy maximalizálják a vizsgálati hatékonyságot. Az ergonómiai jellemzők, a nagy teljesítőképességű kezelőfelülettel, a hajlékony monitorkarral és a rendkívül könnyű vizsgálófejekkel az egyik legergonomikusabb ultrahang készülékké teszik a Logiq E9-t.
Agilis Akusztikus Architektúra – a GE innovatív, szabadalmaztatott, modell-alapú technológiája, amely nagy számítógépes teljesítményt, egyszerű képalkotást, rugalmas napi rutinmunkát és termékfejlesztési képességet kínál.
Katalógusok
catalogue dl

Logiq E9.pdf