GE HEALTCARE /

Definium Pace Select

Definium Pace Select

Nincs két egyforma páciens vagy röntgen asszisztens mégis minden röntgenfelvétel alkalmával ugyanaz az elvárás: jó minőségű diagnosztikai kép.
Ráadásul az expozíciós tényezőknek, a páciens-pozicionálásnak és a berendezés-pozicionálásnak sok ezer lehetséges kombinációja létezik, amelyeket a röntgen asszisztensnek meg kell találnia egy jó kép létrehozásához. Ehhez nyújt tökéletes segítséget a 2023.évi, legújabb fejlesztésű GE Definium Pace Select röntgenkészülék!

Ez a sokoldalú, padlóra szerelhető digitális radiográfiai rendszer rendkívül kedvező áron elérhető, mégis kiváló minőségű képeket tud készíteni, amelyek jellemzően prémium kategóriás rendszereken készülnek.

Ez a kiváló képminőség a hardver, a kezelő szoftver és a 2023. évi technológiai fejlesztés kombinációjának köszönhető.

A nagy teljesítményű röntgengenerátor és a nagy felbontású FlashPad™ detektor a kulcsfontosságú összetevők, amelyek lehetővé teszik minden anatómia és minden betegtípus teljes skálájának tökéletes diagnosztizálását.

Az AutoGrid szoftver kiküszöböli annak szükségességét, hogy fizikai rácsot kelljen használni, hiszen ezzel a funkcióval egy gombnyomással elérheti ugyan azt a hatást.

A mesterséges intelligencia által vezérelt Helix™ fejlett képfeldolgozó szoftver egyenletes magas szintű minőséget biztosít a vizsgálati körülmények esetleges eltérései ellenére, a radiológusok által megkövetelt képminőséggel.

Jellemzői:

  • 65 kW teljesítményű generátor
  • 43cm x 43 cm vezetéknélküli WIFI-s detektor, amely a piacon elérhető legjobb. 100 mikronos pixelmérettel rendelkezik és 8 órás működést képes biztosítani töltés nélkül.

Nézze meg további röntgen kínálatunkat!