VISSZA

LABOR­DIAGNOSZTIKA

VITALYTIC

Molekuláris Point of care labor diagnosztikai készülék.

A Vivalytic innovációja a molekuláris diagnosztikai piacon egy olyan együttműködés eredménye, amely magában foglalja a Bosch német technológiai óriást és a Randox Laboratories globális vállalatot.

A Vivalytic készülékkel a laboratóriumban való tesztelés módszertana egy forradalmian új, teljesen automatizált platformon zajlik. A legmodernebb technológia lehetővé teszi, hogy egy kazettán belül zajlik le a nukleinsav extrakció, a PCR amplifikáció, és a detektálás is, a készülék kontaminálódása nélkül. A készülék használatához további perifériára már nincs szükség, például laptopra, billentyűzetre, vonalkód szkennerre vagy töltőállomásra, így a Vivalytic egy egyedülállóan helytakarékos és higiénikus megoldás a molekuláris diagnosztikai vizsgálatokhoz.

Vivasuite hálózat

A gép hálózatra történő kapcsolódásával, az úgynevezett Vivasuite-tal további előnyök járnak. Könnyen kombinálható más eszközökkel, így párhuzamosan több mérés is indítható. Használatával a rendszergazdák átfogó képet kapnak a készülék működéséről és a szoftverfrissítés is automatikusan zajlik. A rendszer a Bosch IoT Cloudon fut és a legmagasabb szintű szabványokat alkalmazza az informatikai biztonság és az adatvédelem terén.

Bosch LogoVivalytic Logo

Szkennelje be a minta kódját

Szkennelje be a kazetta kódját

Helyezze a mintát a teszt kazettába és zárja le a fedelet

Helyezze be a kazettát Extrakció -PCR - detektálás

Patron alapú tesztelő platform

Az új SARS-CoV-2 tesztet a Randox Laboratories a Bosch Vivalytic készülékén futtatja. A Vivalytic rendszer teljesen automatizált, patron alapú platform, amely képes Hi-Plex és Lo-Plex fertőző betegségek vizsgálatára is. Minden könnyen használható patron tartalmazza az összes szükséges reagenst, teljesn lezárva a kockázat minimalizálása érdekében, illetve kényelmesen tárolható szobahőmérsékleten.

A Vivalytic főbb jellemzői:

• Patron alapú platform

• Teljesen automatizált

• Nem laboratóriumi és laboratóriumi beállításokra egyaránt alkalmas

• Kis alapterületű eszköz

• Gyors fordulat a minta bevitelétől az eredményekig

• Önálló vagy moduláris kivitelben, akár 8 platformmal a Vivalytic Up segítségével

Kazetták

MRSA

STI MULTIPLEX ARRAY

SARS-COV-2 411 SINGLE TARGET & 711 DUAL TARGET QPCR TESZTEK

RSV + FLU A/B + SARS-COV-2 DUAL TARGET

Bosch LogoVivalytic Logo